Събития

Есенни срещи в училищата за родители на „9 месеца“ и „Чакам бебе“

Есенни срещи в училищата за родители на „9 месеца“ и „Чакам бебе“
„9 месеца“ - 4, 11, 18 и 25 октомври, 10:00 часа, Capella Play
„Чакам бебе“ - 9, 16, 23 и 30 октомври, 11:00 часа, Playground

В хладните есенни дни училищата за родители продължават заниманията за бъдещите майки в търговско-развлекателния център на  Мол Варна ЕАД.

Всеки четвъртък от 10:00 часа в детския и семеен център Capella Play са безплатните семинари на списание „9 месеца“. На 4 октомври лектор от Алианса на българските акушерки ще представи на темата „Нормално раждане и секцио“, на 11-и педиатърът д-р Юлиана Йоргова ще говори за „Закаляване на бебето“, на 18 октомври за „Хранене и захранване на кърмачето“ ще говори  педиатърът д-р Мария Василева, а на 25-и е беседата на рехабилитатора и физиотерапевт Самир Торк „Масаж и гимнастика на новороденото“.

Училището за бъдещи родители „Чакам бебе“ също продължава заниманията си - във вторник от 11:00  часа в Playgraund. На 9 октомври консултантът по кърмене Мария Бонева ще представи темата „Начало на кърменето“. Следващите лекции до края на месеца ще бъдат съответно: „Бебето у дома“ - на 16 октомври, „Раждане“ - на 23 октомври, и „Първи грижи“ - на 30 октомври. Семинарите са безплатни с предварително записване на www.deteto.info.