За Варна Мол

     

Varna Mall e един от първите търговски обекти тип мол във Варна и региона, осигуряващ разнообразни възможности за прекарване на свободното време, пазаруване и развлечения, подходящи за различни възрастови групи.

На територията на Varna Mall се предлагат стоки на известни български и световноизвестни марки, както и редица атракции, превръщащи престоя в комплекса в истинско преживяване.  

В магазините на търговския център ще откриете богата селекция от спортни, ежедневни и официални облекла на New Yorker, Denim City и Kiggili, обувки и аксесоари на Tendenz, Obui.bg и Art-93. Може да подберете изискан подарък от Krikorian diamonds, Clasic или Denix, да облечете от глава до пети децата си в Kinderland. На територията на комплекса функционират - аптека Субра, Лили дрогерия, Opticlasa и студио за красота Chillout. Банкови и застрахователни офиси на SDI, FiBank и ОББ. 

Във Varna Mall се намира и най-големия в Източна Европа шоурум за електрически тротинетки и аксесоари за тях - Go Emotion. 

Varna Mall е точното място за семейни забавления. Ресторант Capella с детски център Capella Play съчетават изобилието от игри и атракции за най-малките с кулинарното майсторство на изисканата кухня и решават вечния родителски проблем на кого да поверим децата, когато решим да отидем на ресторант.

В търговския център ще намерите луксозни кафенета, кафе-сладкарници с домашен уют и вкус и заведения за бързо хранене, сред които SWAP Cafe, KFC, бистро OLA , сладкарница Ванилия и Nutrio Bar на външния паркинг.  

На територията на Varna Mall се намира един от най-модерно оборудваните филмови салони във Варна. Кино „Арена“ разполага с 8 зали с 1300 места и 3D кино. Единствено тук във Варна, в залите LUXE: A RealD Experience и PREMIUM, зрителите могат да се насладят на най-новата и най-ярката прожекционна 3D технология и 360° панорама на звука.

Във Varna Mall ще откриете още единствената в града зала за тенис на маса, оборудвана с професионална настилка Gerflor, трамплин парк Play on Jump ,училище за танци и център за движение „Огледало“, балетна школа Prestige, студио за въздушна акробатика Victory, танцова школа Malambo и други спортно-развлекателни обекти. 

Търговският център разполага с обширен външен паркинг и подземен паркинг на 3 нива. На външния паркинг е разположен и мобилен офис на София Франс Ауто, където са изложени най-новите модели Citroen C5X, C4X и C3, Opel Movano, Mokka, Astra и Crossland, както и Fiat 500e и Tipo. В допълнение клиентите могат да тестват и моделите Citroen е-С4 и С5 Aircross Hybrid, Opel Corsa MCM (фейслифт), Jeep Compass Hybrid и Fiat Tipo Hybrid.