Магазини

Geox

Geox

geox-collection.jpg

Революционните дишащи обувки на Geox вече и в Мол Варна ЕАД

Световноизвестната патентована система на т.нар. дишащи обувки Geox, вече има представително пространство и  в търговско-развлекателен център Мол Варна ЕАД.

В магазин Geox в Мол Варна ЕАД се предлагат освен най-актуалните модели дамски, мъжки и детски обувки, но също така и дишащите облекла на популярната италианска марка.

Историята на „дишащата” концепция на Geox: Автор на идеята за „дишащите” облекла и обувки е Марио Морети Полегато. Съвсем случайно, по време на редовния си сутрешен джогинг той решил да облекчи краката си, като направил няколко дупки в подметките на обувките си. В резултат, Полегато в продължение на три години се заема със амбициозната задача да изучава и издирва нови и революционни материи в полза на идеята за създаването на супер комфортни „дишащи” дрехи и обувки. След продължително сътрудничество с космическия музей в Хюстън и химическия факултет на университета в Падуа, през 1994 година основава компанията Geox. Името произлиза от гръцката дума "geo" – земя в съчетание с буквата “x” като символ на развитието на технологиите. Характерна особеност на всички модели на италианската марка е именно използването на високотехнологични материи, модерен и стилен дизайн, което утвърждава Geox, като фаворит за ценителите на удобните и висококачествени обувки и дрехи, за спортистите и хората с активен начин на живот. 

Висококачествените продукти на Geox можете да откриете на първи етаж в Мол Варна ЕАД.


« Назад към списъка
  • Телефон: 0887 841 084
  • Етаж: 1
  • Обект номер: 13