Магазини

ART STYLE

ART STYLE

files/images/personal/65c1e02f3ed50ea6eb943028502a014d.jpg

ИЗБЯГАЙ ОТ КЛИШЕТО И КОМПОЗИРАЙ СВОЯ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ПРИ НАС!

Арт Стил (www.gift4you.bg) предлага на Вашето внимание услугата гравиране и трансфериране на образ и текст върху различни видове сувенири и повърхности, както и възможността Вие сами да композирате Вашия уникален подарък.
Ние предлагаме изключително интересни идеи за подарък, с който да изненадате любим човек и да отправите своето пожелание по оригинален начин. На нашите щандове и интернет страници могат да се видят мостри на вече правени сувенири, както и предварително да се визуализират Вашите идеи.

Едни от най-популярните и атрактивни продукти са нашите медальони и ключодържатели. На тях можем да гравираме образ на любим човек, домашен любимец, лека кола, кратък текст и т.н. За целта е достатъчно да ни донесете снимка на хартиен или цифров носител, както и да се спрете на някои от над 100-те вида медальони, които предлагаме. Те са изработени от антиалергично, неръждаемо родиево покритие. Полученото изображение е стилно, ненатрапчиво и много трайно. С помощта на това уникално бижу любимият човек ще бъде винаги и навсякъде с Вас.

Друг топ продукт са нашите фото кристали, отличаващи се с голямо разнообразие на форми и размери. Те представляват транспарентен кристал, на който чрез специална технология се експонира избраното от Вас изображение. Ефектен и стилен подарък за всякакъв повод, стоящ добре на Вашето бюро, полица и т.н.

Също така предлагаме и изключително богат асортимент от различни видове чаши, колажирани по Ваш дизайн с Вашите снимки (бели и цветни, магически, светещи в тъмното, чаши за влюбени, халби, метални и т.н.), както и табелки за входни врати, стенни часовници, пъзели, мауспадове, балони, 3D кукли с образ, гривни с имена, химикалки и още много други изделия. Ние ще ги персонализираме специално за Вас!


ART STYLE ART STYLE ART STYLE
« Назад към списъка
  • Телефон: 0892 272 580
  • Етаж: 1
  • Обект номер: 602
  • Уебсайт: www.gift4you.bg