Магазини

Mercari

Mercari

Mercari_full_page copy.jpg

Най-новият магазин във Варна от веригата Mercari, известна с голямото разнообразие от марки на достъпни цени. При нас ще откриете изобилие от оригинални марки дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари на цени до 60% по ниски от тези, които брандовете препоръчват на търговците на дребно.

Мисията на компанията е да предлага високо качество модни артикули от последните колекции на най-добрите световни модни производители на максимално ниска цена по начин, който да отговаря на очакванията на клиентите. Mercari селектира продуктите, които продава и стриктно следи за тяхното качество, оригиналност и произход. В нашите 33 магазина в България и в Румъния предлагаме артикули на повече от 2500 световни бранда.

При избора на продукти ние използваме многообразие от възможности – покупка от най-големите онлайн търговци на маркови облекла и обувки в Европа и света, свръхпродукция от представителите на съответните брандове, изкупуване на цялата стокова наличност на доставчика, както и много други опции, което води до голямо разнообразие и изгодни цени за клиентите си. Ние предлагаме различни цветове, стилове и материи, така че винаги можем да Ви предложим огромен избор. Асортиментът се обновява няколко пъти седмично, така че ни посещавайте по-често, за да намерите най-новите дизайнерски модели и уникални находки на изненадващи цени.

В Mercari ГОЛЕМИТЕ марки са по джоба на ВСЕКИ! Ние просто искаме хората да живеят добре…


« Назад към списъка
  • Етаж: 1
  • Обект номер: 15
  • Уебсайт: www.mercari.bg