Магазини

Seven Seconds

Seven Seconds

Веригата магазини SEVEN SECONDS отваря първия си магазин през 2000 г. на бул.Витоша № 61, като  идеята и концепцията е да се продават предимно чорапи и чорапогащи. С годините и натрупания опит, концепцията на магазините се промени и те се обособиха в специализирани магазини за бельо, чорапи и чорапогащи, нощници и пижами, бански костюми и аксесоари. Броят на магазините се увеличи и днес те са общо седем в градовете София, Пловдив и Варна.

През следващите месеци верига магазини SEVEN SECONDS предстои да покори и други големи градове в страната, където ще предложи на клиентите си висококачествено дамско, мъжко и детско бельо, чорапи и чорапогащи, бански костюми, пижами и аксесоари от най-новите колекции на световноизвестни дизайнери и марки.

Екипът на SEVEN SECONDS се състои от млади и амбициозни хора, които на базата на своя опит непрекъснато се стараят да следят модните тенденции, да отговарят на динамично променящата се обстановка в модата и прецизно да задоволяват изискванията на своите клиенти.

Концепция:
SEVEN SECONDS е верига магазини, създадена с цел да предоставя голямо разнообразие на актуални, нови колекции от дизайнери и марки за дамско, мъжко и детско бельо, бански костюми, нощници и пижами, чорапи и чорапогащи, аксесоари от нисък до висок клас. Ние имаме удоволствието и честта да Ви представим най-големите брандове и производители в целия свят и да Ви направим част от това преживяване. Целта ни е да Ви запознаем с удобството и комфорта на френското бельо, уникалните дантели и модели на италианските производители, от спорта и ежедневието до стилното и невидимо бельо за изкушаващата вечер.

Като задължително допълнение към всеки тоалет можете да откриете богато разнообразие от чорапи и чорапогащници в различни нюанси, цветове и фигури.

За златната магия на лятото със сигурност ще откриете нещо за себе си и от голямото разнообразие от плажно облекло - от бански костюми в различни цветове и форми, до задължителните аксесоари - парео, туника, къси панталонки, плажна чанта, шапка и чехли.
Мъжете също ще бъдат поласкани от разнобразието от слипове и боксерки, тениски и потници с различен дизайн, многообразие от цветове и материи.

Като комплимент към клиентите ние се стараем да поддържаме и дизайнерски решения от потници, туники и тениски, които отдавна се ползват не като бельо, а като подходящи дрехи за деня, делова среща или за вечерно парти.« Назад към списъка
  • Телефон: 052 576 717
  • Етаж: 0
  • Обект номер: 18