English

Новини

Sharp Център|Мол Варна представя най-големият в света LED телевизор

09. aвгуст 2013
Sharp Център|Мол Варна представя най-големият в света LED телевизор
SHARP център в Mол Варна обяви, че спиращия дъха 90" LC-90LE757, най-големият в света LED TV вече е достъпен за закупуване в България и е наличен в магазина. Моделът The AQUOS 3D LED TV, който е висок над 1,2 метра, е най-добрият телевизор за тези, които търсят най-пълно „потапяне” в картината. С най-новото поколение XGEN панел 3D, разработен и произведен от Sharp, той не само предлага водещ световен размер, но и уникално качество на изображението.

Алберико Лисони, Вицепрезидент на Потребителска електроника Sharp за Европа, каза: "Ако искате най-големият и най-добрият телевизор, това е продукта , който сте чакали. Нашият 90-инчов AQUOS LED Tелевизор предлага размер и качество на картината, която потребителите на LED телевизори не са имали досега. Тя просто трябва да се види за да се повярва и осигури възприятие на потапяне в картина каквото и да гледате."

"Въпреки, че LC-90LE757 е най-големият LED TV достъпен за закупуване в света, ние сме създали един премиум дизайн, който е лек и тънък способен да се побере в много домове. Не забравяйте, че можете да седнете по-близо от 3.5 м и да видите цветове излъчвани от екрана с невероятен детайл, както са в реалния живот."

Водещият телевизор в гамата на Sharp AQUOS с голям екран - LC-90LE757, предлага на потребителите най-детайлното зрително възприятие с върховно отчетливо и ясно качество на изображението. Това е предвидено на разположение в най-висока резолюция HD 1080p благодарение на Sharp XGEN 3D панела. За филмовите любители и спортни фенове които търсят най-доброто действие, телевизорът разполага с невероятно определени движещи се изображения, благодарение на Active Sharp Motion 200Hz технология и пълна HD картина с активно 3DTV.

Последното поколение на продукта LC-L90LE757 е напълно свързан с цялото съдържание на потребителите което може да желаят чрез AQUOS NET + портал с отворен браузър. Това осигурява търсене в интернет, безпроблемна интеграция с интелигентни мобилни устройства, достъп до премия VOD съдържание и е готов за Skype. Той също идва с нови функции на Sharp AQUOS Remote Lite приложения както за IOS, така и Android, които го превръщат в напълно функциониращ  с дистанционно управление уред -лесен и интуитивен начин да сърфирате в мрежата.

Телевизорът има вграден в троен тунер HD (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) и мултимедиен плейър, който позволява възпроизвеждане на снимки, видео и музикални формати - от USB стик или директно от домашната мрежа.

Въпреки, че е над 2 метра в широчина , телевизора е с тънък и стилен дизайн на панела и тънка рамка. С тегло само 64 кг (без стойка) и дебелина от само 12 см ,може лесно да се монтира на стената. Директната LED-подсветка прави този гигантски телевизор така енергийно ефективен, че е класиран по European Energy етикет A ++.

Допълнителните функции включват опция режим Wallpaper, който превръща телевизора в истинска картина на изкуството посредством възпроизвеждане на предварително заложени в паметта снимки, когато е в режим на готовност. Той показва изображението с ниско ниво на яркостта, така че все едно гледате "истинска" картина, която се вписва в стила на помещението. Когато е в режим на Wallpaper, телевизорът консумира ниска мощност и може да бъде настроен на таймер.

Цената на този модел  е 26 999лв, което на пръв поглед може да стресне и по - платежоспособните клиенти, но реално цената е няколко пъти по-ниска от предлаганите телевизори в този клас и размер. 

Sharp: трябва да го видите, за да видите!