Магазини

Teodor

Teodor

4рта корица за сайта.jpg
Повече от 20 години TEODOR е синоним на традиция, качество и стил в мъжката мода. От старта си до днес ние не спираме да се усъвършенстваме, следвайки световните тенденции в модата и развитието на новите технологии в текстила и облеклата Това ни утвърди като една от водещите фирми в изработката на мъжки дрехи, обувки и аксесоари на българския пазар.

Стилът на TEODOR е вдъхновен от елегантния съвременен мъж, който носи промяната в своята индивдуалност. В стремежа си да предложим на нашите клиенти стилна визия и удобство за всеки сезон, колекциите на модна марка TEODOR се състоят от две линии: официално-делова и спортно-елегантна. Нашите облекла са с гарантирано качество на изработка и материали, което постигаме благодарение на професионализма на служителите ни, на високите изисквания и цели, които компанията си поставя. Във визията за развитие на търговската марка ние залагаме изцяло на естествените тъкани и материи, като вълна, памук, лен. Обръщаме специално внимание и на най-малкия детайл, за да постигнем перфектната дреха.НАШАТА МИСИЯ
Ние в TEODOR знаем, че нашият успех са хората. Затова мисията ни е да бъдем пътеводител за качество и стил в мъжката мода. Интегрирахме основните си дейности като дизайн, производство, дистрибуция, маркетинг и продажби в една обща цел - да създаваме отлични продукти, като модели и цена, по атрактивен начин и за възможно най-кратко време. Резултатът - колекциите на TEODOR са перфектното съчетание от българско качество и световен дизайн, гаранция за безупречен стил за всеки повод!

Ние в TEODOR се вдъхновяваме от съвременния мъж, който е индивидуалист и носи промяната. Ние знаем, че малките неща значат много. Затова нашият висококвалифициран екип дизайнери лично подбира всеки един артикул - от кройката до копчето на ръкава, за да постигне високия стандарт и оптималния ефект от детайла. Детайла, който отличава всеки мъж с неговия индивидуален стил и дух.

« Назад към списъка