Магазини

ART 93

ART 93

Art 93.jpg
Създадена през 1993 година, фирма АРТ 93 е тясно специализирана в производството и търговията на кожени изделия, аксесоари и сувенири - колани, портфейли, чанти, борсети, ръкавици и други. Изделията ни са изработени от висококачествени материали, а продукцията ни е предпочитана в много страни от Европейския съюз, в републиките на бивша Югославия, в Русия и Украйна. 

Доброто качество и сравнително ниските цени ни помагат да се развиваме на нови и все по-далечни пазари. Изграденото доверие и нуждата от нови артикули ни кара да търсим, селекционираме и предлагаме нови изделия с нашето лого, за качеството на които сме гарант. Предлагаме луксозни аксесоари – чадъри, вратовръзки, запалки, ключодържатели, несесери за маникюр и други на водещи фирми в бранша, произведени специално за АРТ 93.

Квалификацията и опитът на персонала от всички нива, както и съвременните технологии определят високото качество на нашите изделия, признато с много сертификати и награди: Златен медал от Международния панаир в Пловдив, Сребърен лъв от „Произведено в България – 1998“, Медал за Първо място от „Изберете българското - 2003“ и много други.

Магазин ART 93 предлага най-голямото разнообразие на кожени изделия, аксесоари и сувенири. Изберете подарък при нас!

ART 93 ART 93 ART 93
« Назад към списъка
  • Телефон: 02/9312204; 0896 815 413
  • Етаж: 0
  • Обект номер: 17
  • Уебсайт: www.art93.com