Магазини

Usit Colours Bulgaria

Usit Colours Bulgaria

Usit Colours е една от най-големите и прогресиращи туристически агенции в България. След отварянето си през 1996, компанията за кратко време се превръща в лидер на пазара за младежки пътувания и започва да разширява дейността си. Днес Юзит Калърс предлага широка гама туристически продукти и услуги, насочени както към студенти, така и към корпоративни и крайни клиенти.

За корпоративни клиенти, Юзит Калърс предоставя решения за цялостна организация на бизнес пътувания, командировки и фирмени събития като конференции, обучения и тиймбилдинг. Юзит Калърс гарантира на своите бизнес клиенти надеждно и качествено обслужване, като съчетава отличното познаване на специфичните потребности на компаниите за пътуване и настаняване, с индивидуален подход към всеки един от клиентите и неговите нужди.

За крайните си клиенти, Юзит Калърс предлага разнообразни туристически услуги и продукти, избрани и поднесени с внимание, отговорност и професионализъм. От самолетни билетихотели, почивки, до екзотични екскурзии, круизи и всички съпътстващи туристически услуги – всички предложения на Юзит Калърс са изцяло съобразени с желанията и възможностите на нашите клиенти.

За младежи и студенти, компанията предлага специални тарифи и условия на пътуване, карти за намалениямеждународни програми за културен обмен и работни и учебни стажове. Наш ангажимент е да насърчаваме пътуването и да подпомагаме личностното развитие на младите хора, като се стремим постоянно да подобряваме и правим по-достъпни продуктите, насочени към тях.

Юзит Калърс е една от най-големите компании и лидер в туристическата сфера в България, Финансовата ни стабилност и реализираните обеми от продажби, гарантират по-добри цени и гъвкави условия на обслужване, които са основни ползи за всички наши клиенти.

Още от създаването си компанията се ангажира да инициира и подпомага всякакви проекти свързани с развитието на знания и умения в младите българи, като дава възможности за тяхното професионално и кариерно развитие.

Уебстраници:

Социални мрежи:


« Назад към списъка
  • Телефон: 052 576 707
  • Етаж: 0
  • Обект номер: 513
  • Уебсайт: usitcolours.bg/