Магазини

Мебелна къща Ралица АД

Мебелна къща Ралица АД

files/images/personal/c3b32952f078aae06d56ca20170020cc.jpg
"Мебелни къщи Ралица” АД е основана през 1994 година. Понастоящем компанията е в числото на най-значимите вносители и дистрибутори на мебели и обзавеждане у нас и един от най-големите доставчици по сделки за комплексно хотелско обзавеждане в България. 

Компания “Мебелни къщи Ралица” АД поддържа бизнес отношения с десетки водещи компании от над 15 държави в Европа, Америка и Азия, като подбира своите партньори по стриктни критерии и правила. Основен принцип в дейността на всички нива на нашия грижливо подбран и обучен персонал е предоставянето на качествени стоки и услуги и работа в интерес на клиентите и обществото.

Вече над 27 години Мебелни къщи Ralica е представител на най-добрите световни производители на мебели. Cilek – детско обзавеждане номер 1 в света, Yatas и Gala – обзавеждане за спалня и дневна, Scavolini – любимите италински кухни. Serta и King Koil – легла и матраци номер 1 в Америка. Selimoglu и Homage – смарт дивани от ново поколение. Предлагаме цялостно обзавеждане на апартаменти и търговски обекти. 

Мебелна къща Ралица АД Мебелна къща Ралица АД Мебелна къща Ралица АД
« Назад към списъка
  • Телефон: 0700 19919
  • Етаж: 2
  • Обект номер: 28
  • Уебсайт: www.ralica.bg