Магазини

Exclusive

Exclusive

P1140107.JPG
Всяка уважаваща себе си дама знае колко важен е личният стил. Благодарение на него тя изгражда своя образ в обществото. Ако владее изкуството да се облича добре, би могла да влезе в ролята на изискана модна икона, романтична сладурана или пък фатална жена. И всеки ден да бъде каквато пожелае…
Ала как се изгражда уникален личен стил? С уникални дрехи, разбира се!
От “Exclusive Jeans” сме наясно, че съвременните жени не правят компромис с външния си вид. Ето защо вече над 15 години произвеждаме и внасяме от Италия и Турция само изключителни по своя дизайн дамски облекла и аксесоари.
Перфектният външен вид може да бъде полезен във всички аспекти на живота. Усетът към модата е вроден, но може да бъде демонстриран, само ако попаднете на правилното място. Искате ли да бъдете женствени, като същевременно се откроявате от тълпата? Тогава изберете своите дрехи от “Exclusive Jeans”! Облеклата на марката са предназначени за дамите, които не просто имат смелостта да бъдат различни, а не виждат друга алтернатива! Ние напълно ги разбираме, защото…
“За да бъдеш незаменим, трябва винаги да бъдеш различен!” - Коко Шанел
Също като своите клиенти, и ние сме с експериментаторски дух -обичаме да работим с платове и кройки, които не се срещат на българския пазар. Всеки артикул, носещ етикета “Exclusive Jeans”, е създаден с внимание към детайла и качествената изработка. Това е единственият начин да гарантираме на своите клиенти, че ще получат това, което заслужават. А именно - най-доброто!
При нас може да откриете висококачествени...
 
Обувки
“Дай на едно момиче правилните обувки и тя може да завладее света!” - Мерилин Монро
Казват, че човек не бива да пести от легло и от обувки, защото прекарва половината си живот в тях. И че тъкмо обувките издават какъв е той по своята същност. Никога не допускайте компромис с тази част от облеклото си - не знаете накъде ще ви отведе денят и кого ще срещнете по пътя си...
“Exclusive Jeans” е производител на кецове, велурени боти, ботуши и други видове дамски обувки. Солидният ни опит в областта гарантира, че използваме изпробвана и подобрявана с години технология. Ето защо не е чудно,че актуалният външен вид на нашите продукти е съчетан с ергономичност, която ще ви накара да се пристрастите към тях и да ги носите непрекъснато!

Чанти
“Дамската чанта е като автобус от градски транспорт - винаги има още място!”
При нас може да откриете Перфектната чанта, притежаваща редица преимущества пред останалите подобни продукти на пазара. Дамските чанти, които се предлагат в “Exclusive Jeans”, са едновременно функционални и модерни. Всяка от тях притежава неповторим характер - също като вас!
Нашите чанти се отличават с издръжливост на всякакви натоварвания, тъй като са ръчно изработени от естествена кожа. Все пак това е най-съкровеният “тайник” на всяка дама, който я придружава неотлъчно, ден след ден.
 
Връхни облекла
“По дрехите посрещат, по ума изпращат!”
Първото впечатление е от съществено значение, а най-лесно се изгражда запомнящ се образ с помощта на връхните дрехи. Добре е винаги да имате под ръка такъв артикул, съобразен със сезона.
От “Exclusive Jeans” целогодишно сме готови да ви предложим подходящо решение, съобразено с вашия личен стил. Фирмата е производител и вносител на якета от еко кожа, дънкови якета, шушлякови якета, грейки и други. При нас може да намерите точно това, от което имате нужда!
 
Дънки и панталони
„Дънките отразяват демокрацията в модата!“ - Джорджо Армани
Дънките и панталоните позволяват на дамите да се облекат удобно, подчертавайки своите извивки. С помощта на този тип артикули може да се постигне както небрежна, така и елегантна визия. Възможните комбинации са безброй, но едно е сигурно - дънките винаги спасяват положението!
“Exclusive Jeans” е дългогодишен производител на дънки и панталони от висококачествени платове. В нашите магазини може да откриете и комплекти, с помощта на които ще привлечете вниманието на всички, където и да отидете.
 
Блузи и ризи
“Жените имат два проблема: нямат какво да облекат и нямат място в гардероба!”
 Всяка дама, независимо от нейната възраст и професия, ежедневно се изправя пред сериозно предизвикателство. Изборът на тоалет, с който да излезе, е труден, но важен!
В “Exclusive Jeans” обаче има огромно разнообразие от блузи и ризи, които могат да се комбинират както с панталон, така и с пола. Някои от тях са произведени от нас, други са дело на нашите доверени чуждестранни партньори, но едно ги обединява - всички те са изработени от висококачествени италиански платове, които гарантират, че инвестицията е дългосрочна.
През по-хладните месеци пък предлагаме пуловери от вълна и памук. Те представляват чудесно решение за жените, които обичат да комбинират модата с функционалността.
 
Поли и рокли
„Роклята трябва да бъде достатъчно прилепнала, за да покажеш, че си жена и достатъчно свободна, за да покажеш, че си дама!“ - Едит Хед
Сочени за едни от най-женствените дрехи, полите и роклите са подходящи за всякакви поводи. За да постигнете наистина елегантна визия, може да се доверите на нашите уникални облекла, произведени от високо качествени италиански платове.
Полата или роклята, подбрана с усет, ще накара жените да ви гледат със завист, а мъжете - с желание… Подчертайте своята женственост и не забравяйте, че тъкмо тя е вашето най-опасно оръжие!
 
Aксесоари
"Преди да излезете от вкъщи, се погледнете в огледалото и махнете един аксесоар!" - Коко Шанел
Финалният щрих за всеки перфектен тоалет са правилно подбраните аксесоари. Дори да сте постигнали желаната визия, с едно-единствено украшение може да я провалите. Или да я направите просто перфектна!
Ако второто ви звучи по-привлекателно, изберете от шапките, шаловете, колиетата и другите аксесоари, предлагани в “Exclusive Jeans”. Нали знаете, че “дяволът е в детайлите” - никога не подценявайте тяхната сила, а я управлявайте в своя полза.
 

Exclusive
« Назад към списъка
  • Телефон: 0879977599
  • Етаж: 0
  • Обект номер: 15