English

Новини

13 – 15 май: Camping & Caravaning Expo 2022 гостува във Varna Mall с много изненади и награди за посетителите

11. май 2022
13 – 15 май: Camping & Caravaning Expo 2022 гостува във Varna Mall с много изненади и награди за посетителите

Най-актуалните продукти и услуги за къмпинг, караванинг и свободно време ще бъдат представени във Варна този уикенд в рамките на изложението Къмпинг и Караванинг Експо (Camping & Caravaning Expo) 2022.

Повече от 20 фирми ще се включат в събитието, организирано от Camping.bg, което ще се проведе на открития паркинг на Varna Mall от 13 до 15 май с ВХОД СВОБОДЕН за всички варненци и гости на морската столица.

Работното време на изложението е: Петък – от 12:00 до 20:00 часа; Събота – от 10:00 до 18:00 часа; Неделя – от 10:00 до 16:00 часа.

На Къмпинг и Караванинг Експо 2022 за първи път във Варна ще бъдат представени нови модели кемпери на водещи марки в бранша, като Hymer, Laika, Volkswagen и др. Дебют сред изложителите ще направят произведените в Добрич ремаркета и каравани и представителите за България на товарни бусове и шаси кабини от марката GAZelle.

Вече е традиция част от Къмпинг и Караванинг Експо да бъде представянето на автомобили за туризъм и свободно време на Peugeot, Citroen, Volkswagen и др. Сред участниците в изложението ще бъдат още дистрибутори на лодки, двигатели за лодки и аксесоари, които ще направят по-комфортна и незабравима всяка морска почивка или лятно приключение.

В продължение на три дни посетителите ще могат да се докоснат до най-новите модели палатки, оборудване за офроуд и къмпинг туризъм, включително покривни палатки, туристически столове и маси, дрехи и аксесоари за къмпинг и спортове на открито, приключенска литература и много други полезни джаджи за летните вечери край морето, в планината или на вилата. Ваканционно селище Албена и Община Варна също ще бъдат част от Къмпинг и Караванинг Експо – Варна 2022.

В рамките на събитието всеки посетител ще може да получи копие от новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г. Една от изненадите на събитието е томбола с много награди. Сред тях са 50 двойни билета за кино, осигурени от Varna Mall, и голямата награда – нощувка в къмпинг „Къпиновски манастир“ за двама възрастни. Късметлиите ще имат удоволствието да гостуват с палатка, кемпер или каравана в един от най-добрите къмпинги в България. Тегленето на печелившите ще се проведе в последния ден на изложението – 15 май, неделя, като участието в томболата не е обвързано с покупка.