English

Новини

Camping & Caravaning Expo за първи път във Варна

20. април 2022
Camping & Caravaning Expo за първи път във Варна

Camping & Caravaning Expo - най-голямото изложение за къмпинг туризъм, караванинг и занимания на открито, за първи път ще има свое извънстолично издание - във Варна.

От 13 до 15 май на външния паркинг на Varna Mall ще бъдат представени нови модели кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, както и най-съвременните технологични решения за комфортна почивка на открито.

Входът за изложението е свободен!

На прага на туристическия сезон, в продължение на 3 дни, всички любители на отдиха сред природата ще могат да открият на едно място всичко необходимо за своята добре подготвена, удобна, спокойна и щастлива почивка през предстоящото лято.

На Camping & Caravaning Expo Varna 2022 ще бъдат представени световноизвестни марки кемпери и каравани, соларна техника и иновативни решения за къмпинг оборудване, туристически и високопроходими автомобили за свободното време, палатки и екипировка за преходи, къмпинг, спорт и оцеляване сред природата.

Всички продукти и услуги по време на изложението могат да бъдат закупени на промоционални цени, а за посетителите организаторите от Camping.bg са подготвили подарък - безплатен екземпляр на Пътеводителя на къмпингите в България сезон 2022/2023.