English

Новини

Най-новият магазин на световния бранд за мъжка мода Kiğılı е във Varna Mall

28. април 2021
Най-новият магазин на световния бранд за мъжка мода Kiğılı е във Varna Mall

За първи път в България – във Varna Mall, отвори врати магазин на Kiğılı. Световноизвестната марка за мъжка мода, създадена през 1938 г. в Турция, е предпочитана от съвременните рационални и успешни мъже.

Повече от 80 години Kiğılı продължава да е неизменен избор на професионалистите от деловия свят, привлечени от иновативната визия на моделите на бранда. Тя триумфира през годините с колекциите си от световна класа – на дрехи, обувки и аксесоари.

Неслучайно рекламно лице на бранда е звездата на турското кино Октай Кайнарча, познат и в България от сериала „Време за любов“.

Моделите на Kiğılı предлагат опции за различни възрастови групи и дават на мъжете най-удобното изживяване през всеки ден от седмицата. Костюми, в които силният пол да се чувства свободно дори на напрегната бизнес среща, ежедневни дизайни, които предлагат комфорт за неделния брънч, стилни смокинги за специални поводи или спортни линии, които сгряват мъжете по време на ски почивка - това са някои от елементите, обогатяващи преживяването Kiğılı.

    Марката има 207 магазина в 62 града в Турция и 24 магазина по света – в Австрия, Франция, Румъния, Сърбия, Кипър, Ирак, Саудитска Арабия, Русия, Грузия, Туркменистан, Казахстан и дори в Северна Македония. За нея се трудят 1800 служители. Годишното производство на бранда надхвърля 6 500 000 артикула, складовете му заемат площ от 50 000 кв. м, като седмично 150 000 пратки поемат към различни краища на планетата.