English

Новини

Обектите, които работят във Varna Mall до 31 януари 2021 г.

28. ноември 2020
Обектите, които работят във Varna Mall до 31 януари 2021 г.

Поредните мерки на правителството за овладяване на пандемията от Covid-19 наложиха частично затваряне на търговските центрове. В унисон с изискванията, във Varna Mall продължават да работят:

Аптека Subra, Lily дрогерия, Оптика Opticlasa, магазин Берьозка, Пазарът на ниво -2, Easy Pay, чейндж бюро Varchev Finance, офисите на Райфайзен банк, Първа инвестиционна банка, Виваком, Теленор, Usit Colours, SDI и мобилната сладкарница „Неделя на колела“ пред Северния вход на търговския център.

На етаж 3 работят също KFC и Ola Taste of Med, но само за храна за вкъщи - с доставки на адрес или покупка от заведението, но без консумация на място.

На разположение на клиентите е външният паркинг на Varna Mall, като достъпът до работещите обекти се извършва през Северния и Южния вход на търговския център под строг контрол от охраната на комплекса.

Фермерският пазар ще продължи да се провежда всяка събота от 11:00 до 15:00 часа на Пазара на ниво -2 във Varna Mall, стриктно спазвайки, както и досега, всички противоепидемични мерки, наложени от здравните власти.

Бъдете отговорни, за да бъдем отново заедно и да посрещнем здрави, заедно с близките си, коледно-новогодишните празници!