English

Новини

Варна Мол отдава търговски и офис площи под наем

26. октомври 2020
Варна Мол отдава търговски и офис площи под наем
Варна Мол е един от първите търговско-развлекателни центрове в Североизточна България. Открит през юни 2008 г., вече дванайсет години комплексът осигурява разнообразни възможности за прекарване на свободното време, пазаруване и развлечения, подходящи за всички възрастови групи.

Разположен в близост до летището и автогара Варна, на главния път за София и два от най-оживените булеварди - „Владислав Варненчик“ и „Христо Смирненски“, Варна Мол е с бърз и лесен достъп до центъра на града, както и до популярните летни курорти – Златни пясъци, Ривиера, Св. Св. Константин и Елена, Албена.

На метри от Варна Мол е един от най-големите хипермаркети Кауфланд в града.

Застроената площ на комплекса е 70 000 кв.м, разпределени на 4 надземни и 3 подземни нива. Варна Мол разполага със 760 подземни паркоместа и други 200 на обширния външен паркинг — с удобен достъп до него от два булеварда.

На обща площ от 33 000 кв.м във Варна Мол функционират над 100 обекта, между които:

- кино Арена с 8 зали, включително LUXE - RealD Experians и Premium
- детски център Capella Play с ресторант Capella fresh food & pizza
- заведения за бързо хранене и кафе-сладкарници
- магазини за детска, мъжка и дамска мода, обувки, сувенири, козметика, бижута, модни и IT аксесоари
- хипермаркет за техника Techmart, представителни магазини на Мебелни къщи „Ралица“ и Sharp
- аптека Субра, оптика Opticlasa, фризьорски салон Vision R
- книжарница Orange center
- фитнес и спортен център Energy, училище по танци „Огледало“
- игрална зала Palms Bet
- представителства на две банки: Райфайзен и Първа инвестиционна банка, обменно бюро, телекомуникационни и други услуги.

На територията на Варна Мол са офисите на Sitel, Интерсервиз Узунови, Варчев финанс, където работят над 400 служители.

На ниво -2 е разположен единственият по рода си закрит Пазар в търговски център. Там сред атмосферата на стар градски площад спретнати магазинчета предлагат занаятчийски хляб и закуски, разнообразие от вина и алкохолни напитки, кафе и чайове, подправки и супер храни, плодове, зеленчуци, мед и пчелни продукти. Всяка събота на Пазара във Варна Мол се организира Фермерски пазар с натурални храни и козметика на производителите от региона.

Комфортните условия във Варна Мол предлагат на посетителите спокойна и освежаваща атмосфера в горещите летни дни и топъл уют през зимните месеци.

На сцената във Варна Мол специални изяви са имали едни от най-популярните български изпълнители и артисти. Концерти, театрални постановки, анимации за деца, спортни мероприятия, мото събори, авто и дрифт демонстрации, танцови и други тематични фестивали, модни ревюта през годините редовно привличаха жителите и гостите на Варна в търговския център.

След като пандемията от Covid-19 наложи нов начин на живот и ограничи до минимум социалните контакти, Варна Мол въведе допълнителни мерки за чистота, хигиена, дезинфекция и обществен ред. На територията на търговския център стриктно се спазва алгоритъмът на дезинфекционните мероприятия в обектите с обществено предназначение, а всички проверки на РЗИ - Варна и останалите областни и общински контролни органи са приключили с оценка „Отличен“ за нивото на безопасност във Варна Мол.

Защото за нас здравето и сигурността на клиентите и служителите в търговския център са основен приоритет!


За повече информация:

Виктория Костадинова - Лизинг експерт
тел.: 0882 710 810
E-mail: kostadinova@varnamall.bg