English

Новини

Varna Mall се грижи за Вашата безопасност

12. март 2020
Varna Mall се грижи за Вашата безопасност

Уважаеми посетители, партньори и наематели,

Бихме искали да Ви уведомим, че след официална заповед на управителя на Varna Mall в търговския център са предприети активни действия против риска от разпространението на коронавирус. Те включват почистване и дезинфекция на общите части, общите санитарни възли, спомагателните помещения и т.н. на територията на Varna Mall, съгласно последните актуални инструкции на Министерството на здравеопазването на Република България съобразно алгоритъма на дезинфекционните мероприятия в обектите с обществено предназначение в условията на епидемично разпространение на Covid-19.

Всички планирани от страна на Varna Mall маркетингови събития и всички индивидуално организирани от наемателите на комплекса мероприятия, които предполагат събирането на големи групи от деца и/или възрастни на територията на търговския център, са преустановени с официална заповед на управителя до второ нареждане. Охраната и мениджърският екип на Varna Mall са инструктирани със заповед да следят за изпълнението на посочените по–горе заповеди и нареждания!

Грижим се престоят във Varna Mall да бъде максимално безопасен както за клиентите, така и за работещите в търговския център. Към момента всички обекти във Varna Mall работят и се надяваме ситуацията скоро да се подобри и да се срещнем отново на любимите ни събития!