English

Новини

Хелоуин 2019: Лакомства, награди и атракции – без пакости

02. ноември 2019
Хелоуин 2019: Лакомства, награди и атракции – без пакости

Приказно-страховит Хелоуин, с много изненади и впечатляващи атракции, преживяха посетителите на Varna Mall в последния октомврийски ден на 2019 г.

Стотици малки и големи гости на тържеството се забавляваха с гигантския интерактивен динозавър, който търсеше пътя към Джурасик парк из коридорите на търговския център и позираше за снимки с най-смелите любопитковци.

Вихрушка от сапунени балони се изви в централното фоайе. Малчуганите се надпреварваха да ги ловят и до един искаха да се качат на сцената, за да „влязат“ в огромните балони, надвишаващи ръста им.

Тийнейджърите извиха опашка за автографи и снимки със своите интернет любимци Nicolе DB & Vaseto, после бурно аплодираха музикалните им изпълнения.

Всички се бяха подготвили грижливо за карнавалния маскарад и дефилираха в Градския Хелоуин парад със самочувствието на истински принцеси, вампири и вещици.

Изненадващо се оказа, че повечето малки участници в тържеството признаваха пред водещите, че като пораснат, искат да станат ветеринари, фризьорки и... ютубъри.

За героите с най-атрактивни костюми и тиквени фенери имаше много награди от Varna Mall и обектите в търговския център, а за всички, които се включиха в парада - вкусни кексчета „Боровец“ от „Ден и Нощ“ и топла шоколадова напитка Nestle.

Тази година Varna Mall бе подготвил и един специален подарък - „Семейна екскурзия до замъка на Дракула – Бран в Румъния“. За него се състезаваха всички, които се включиха в томболата с талони на бюро „Информация“. Късметът се усмихна на Виолета Петрова, която ще се отправи на пътешествие из земите на легендарния граф заедно с цялото си семейство.