English

Новини

Шампионка по спортни танци е новото Лице на Varna Mall

17. септември 2019
Шампионка по спортни танци е новото Лице на Varna Mall

Тя е млада, красива и с перфектни мерки. Обича да рисува и танцува от 4-годишна. Владее няколко езика, играе тенис и язди. Тя е Елизавета Кравец – момичето с чаровна усмивка, което завладя сърцата на публиката на конкурса „Мис Варна 2019“ и грабна приза „Мис Интернет Варна 2019“.

Тя е новото Лице на Varna Mall, което представя някои от най-атрактивните тоалети от есенно-зимните колекции в търговския център.

Елизавета живее във Варна от 3 години, но е влюбена в страната ни – в хората тук и българската природа. Нищо чудно – вкъщи си има цяла менажерия от домашни любимци: кучето Зента от древната порода алабай, папагала Чико, заека Антон и кобилата Замина. Обожава танците, особено ча-ча и фокстрот, а с партньора си по спортни танци вече три пъти са ставали шампиони на България.

Мечтите на Елизавета обаче са свързани с модния подиум. В бъдеще тя се вижда като модел, но и като дизайнер, който ще гони славата на любимата си фешън икона – Коко Шанел. Засега учи в Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна, като крачка към по-голямата цел – да следва в Института по мода в Милано. Със сигурност ще я постигне, не само защото притежава упоритостта на зодията си – Козирог. А защото към езиците, които владее: руски, английски, български и малко иврит, съвсем скоро предстои да бъде добавен и италианският.

Снимки от фотосесията ще бъдат публикувани и в новото издание на каталога на търговския център. Фотографи – Ivan Kølev и Krasimir Ivanov.