English

Новини

Трамплин парк – антидепресант за всички възрасти

28. октомври 2018
Трамплин парк – антидепресант за всички възрасти
Най-новата варненска атракция за любителите на забавленията и силните емоции – Трамплин парк, вече е част от търговско-развлекателния център на Мол Варна ЕАД. В просторната зала на етаж 1 цял куп пружиниращи повърхности с най-различни размери и конфигурации изкушават деца и възрастни да „предизвикат“ земното притегляне.


„Въпреки че скачането на батут е олимпийска дисциплина, то носи на участниците от всички възрасти много адреналин, при това само с положителен знак. При нас може да пробвате космически забивки, да поиграете доджбол - народна топка, или просто да потърсите границите на гравитацията. Може да стопите калории по забавен начин, а ако пък сте настроени за купон или имате рожден ден и търсите нещо различно, празникът Ви в Трамплин парка със сигурност ще се помни дълго от всички гости“, коментират организаторите на атракциона.

Преживяването наистина е уникално и действа като антидепресант. И най-важното – за участниците в забавлението няма възрастови граници, след като малчуганите са  навършили 3 години. Препоръчително е обаче ръстът им да не надвишава 170 см,  теглото им - 100 кг.