English

Новини

Дядо Коледа отново даде старт на обиколката си от Мол Варна ЕАД

02. декември 2017
Дядо Коледа отново даде старт на обиколката си от Мол Варна ЕАД
И през 2017 година Дядо Коледа не изневери на традицията и даде атрактивен старт на празничната си обиколка край морето от Мол Варна ЕАД. Въпреки преклонната си възраст, любимецът на всички деца се спусна с пълен чувал подаръци от покрива на търговския център.



Стотици деца се бяха събрали в петъчната вечер на 1 декември за Голямото посрещане на Дядо Коледа. В негова чест малките артисти от формация „Питър Пан“ представиха край грейналата елха театралната миниатюра „Писмо до Дядо Коледа“, а талантливите възпитаници на Общинския детски комплекс от вокалния ансамбъл „Сребърни звънчета“ и модерен балет „Вива денс“ пяха и танцуваха.



Гостите на тържеството с ентусиазъм се включиха в забавните игри край елхата и заслужено спечелиха награди от Denix, Carnival Kids, Пицария Cantonata и Телекомуникационен център Варна. На финала на тържеството Дядо Коледа раздаде подаръци на всички малчугани – лакомства и плодово мляко „Боженци“.



Дядо Коледа ще остане в Мол Варна ЕАД чак до края на годината, за да могат всички деца да си направят с него снимка за спомен. Редом с Дядо Коледа ще бъде и специалната кутия, в която малчуганите могат да пуснат своето писмо до белобрадия любимец с поръчка за мечтания подарък.