English

Новини

Шоу, емоции и награди за всички на Градския Хелоуин парад 2017

01. ноември 2017
Шоу, емоции и награди за всички на Градския Хелоуин парад 2017
За поредна година Градският Хелоуин парад в търговско-развлекателния център на Мол Варна ЕАД се превърна в най-пъстрия и атрактивен маскарад за най-„страховития“ ден в морската столица. Далеч преди началото на карнавалното шествие централното фоайе заприлича на приказна градина, изпълнена с феи, вещици, вампири, зомбита, пирати, принцеси и супер герои, които „окупираха“ професионалните гримьори, за да се сдобият с перфектната визия за парада и конкурсите за най-атрактивен костюм, най-артистично представяне, най-красив тиквен фенер и др.



Част от празника бяха концертът с най-популярните песни от филмите на Уолт Дисни и танците на малките таланти от балетна школа „Ели данс“. Звънките гласове на Мартин и Светлана „телепортираха“ гостите и участниците в парада в света на любимите анимационни герои и превърнаха сцената в приказна дискотека.



Повече от 3 часа продължи дефилето на участниците, които, под ръководството на „главните вампири“ - актьорите от Кукления театър във Варна, изненадаха публиката с  нестандартни идеи, майсторски изработени костюми и красиви тиквени фенери. Над 300 деца – от няколкомесечни бебета до тийнейджъри-гимназисти, се състезаваха за наградите, осигурени от Playground, Capella Play, пицария Cantonata, Carnival Kids, Orange center, Спортен център Energy Club и домакините от Мол Варна ЕАД. Подаръци обаче имаше за всички – красиви книжки на Дисни от издателство „Егмонт“ и вкусни кексчета с боровинки от „Победа“ АД – един от водещите производители на захарни изделия в България.



Хелоуин отмина, но за всички страховити герои от Градския Хелоуин парад 2017 празникът продължава – с онлайн конкурса на Мол Варна ЕАД за най-атрактивна снимка от карнавалната вечер. До 8 ноември снимките на участниците, представени в албум във Фейсбук страницата на търговския център, ще събират „лайкове“, а първите 3 от тях, отбелязани с най-много харесвания, ще спечелят страхотни награди.