Заведения

Mado Café

Mado Café

Вкусът на Ориента – с неповторимите сладки специалитети, които правят край Босфора, с прочутия по целия свят сладолед MADO в комбинация с ароматно кафе, освежаващ фреш, коктейл или шейк, Ви очаква в Mado Café в Мол Варна ЕАД.

Неслучайно почитателите на леденото лакомство - от Кипър до Южна Корея и от Русия до Австралия, са признали сладоледите MADO за №1 по вкусови качества. Тайната се крие в производството с 300-годишна традиция по уникална технология с тайнственото име Карсамбач. В далечните времена, за да утолят жаждата си в знойните дни, местните жители смесвали напластен сняг, запазен по северните склонове на планините, с нектар от свежи плодове. През годините този микс бил обогатен с мляко, пчелен мед, салеп и още много екзотични добавки, за да придобие ненадминатия MADO вкус, на който се наслаждаваме днес.

Наред със сладоледа и сладоледените торти, в Mado Café ще Ви посрещнат с още много сладки и солени лакомства от ориенталската кухня – къпана баница със сирене и спанак, разнообразни закуски с домашен вкус, баклави, източни специалитети, специална боза, млечни шейкове и богат избор от кафета и чайове.

 


« Назад към списъка
  • Телефон: 0877 447 414
  • Етаж: 2
  • Обект номер: 1