Заведения

Capella fresh food & pizza

Capella fresh food & pizza

lombardia copy.jpg

Вечният проблем на кого да поверим децата, когато решим да отидем на ресторант, вече има решение. Ресторант Capella fresh food & pizza предлага перфектния вариант за забавление на цялата фамилия.

Редом с добре познатия на малчугани и родители детски център Capella play порасналите гости на Мол Варна ЕАД ще се насладят на уюта на модерния ресторант и авторско меню с италиански привкус. Комплексът разполага с 80 седящи места и просторна тераса за още 40 души, а екипът на Capella fresh food & pizza е готов да поглези всеки от клиентите си с изобилие от свежи салати, средиземноморски специалитети и крехко барбекю.

Духът на Италия е не само в атмосферата на заведението - ризото се приготвя от оригинален ориз „Арборио“, а тестото за пиците се оформя изцяло на ръка от истинско неаполитанско брашно, доставка от Апенините специално за кухнята на Capella fresh food & pizza. Всичко това е гарнирано с подбрани вина от най-добрите български изби и вносни марки от Стария и Новия свят.

Жест към всички гости на комплекса е готовността на майстор готвача да съобрази оригиналните рецепти с изискванията за здравословно хранене дори и на най-малките клиенти.

 


« Назад към списъка
  • Телефон: 0882 372 222
  • Етаж: 3
  • Обект номер: 141