Заведения

SWAP Cafe

SWAP Cafe

files/images/personal/61f8c148d745bf28eee7ed9c7334bb7c.png
SWAP Café е привлекателно място за релаксиране и бизнес срещи! Заповядайте в първото по рода си Business Café и се докоснете до изискаността и високия life-style на борсовите пионери.

Наслаждавайки се на специално подбраните коктейли, обгърнати изцяло от атмосфера пропита от успеха и амбициите на лидерите в бизнеса, в SWAP Cafe можете да почувствате духа на световните финансови пазари.

Запазете връзка с финансовия свят, докато сте на почивка! Стилен лукс и, подходящи както за трейдъри, брокери, спекуланти, дилъри така и за всички желаещи да се откъснат от забързаното ежедневие в неподправен уют. На Ваше разположение са компютри с високоскоростен безплатен Internet, търговски платформи и free wi-fi zone.

Последните коментари и актуални събития прочетете от безплатните броеве на вестниците Financial Times, Wall Street Journal, Пари и Дневник . Следете световните борсови новини по CNBC и Bloomberg на широкоекранни LCD-телевизори, отдъхнете с FTV, MTV, Eurosport и други подбрани канали. Проверете в реално време котировките на валути, акции, commodities и CFD’s с trading платформата „Meta Trader4”.

За изтънчения познавач и истинския афисионадо, Swap Café предлага богат избор от оригинални ръчно изработени пури. За пълно удоволствие от любимата пура, ние сме подбрали специално селектирано питие допълващо специфичния и аромат, съчетание доставящо наслада на всички сетива.


« Назад към списъка
  • Телефон: 052 751 269
  • Етаж: G
  • Обект номер: 1
  • Уебсайт: www.swapcafe.bg