Събития

Киноклуб: Детско утро в кино Арена

Киноклуб: Детско утро в кино Арена
Новата рубрика „Киноклуб детско утро - анимацията е вълшебство’’ е всяка събота и неделя от 11 часа в кино Арена.

Цената само за тази рубрика е специална:  двама на кино за 5 лева*.

Рубриката „Киноклуб Детско утро - анимацията е вълшебство’’ се реализира със съдействието и партньорството на фестивала „Златен кукер - София“, благодарение на което са подбрани около 60 минутни специални компилации с анимационни филмчета, подходящи за най-малките, от 3 до 7 годишна възраст.

‘’Киноклуб детско утро - анимацията е вълшебство’’ включва и любими филми за пораснали деца, като „Смърфовете“, „Angry birds“, „Малки титани: в готовност“, „Лего“, „Pokemon: детектив Пикачу“ и още много други.

В специално подбраните анимационни филми от фестивала „Златен кукер - София“ са включени филмчета както на български аниматори, така и на аниматори от цял свят.   В една от програмите за най-малките  е анимацията „Вълшебното копче“. Художник-аниматор и автор на ''Вълшебното копче’’ е Мира Арнаудова. Ето какво сподели тя: „Радвам се, че моят филм, както и много други, които бяха харесани от децата на фестивала „Златен кукер-София“, имат възможност да бъдат видени и от публиката в кината Арена в цялата страна. Моите герои ви поздравяват и ви желаят да сте здрави и весели!“

Рубриката „Киноклуб Детско утро“ продължава до края на месец юни 2021. „Амбициозно и рисково начинание, но са надяваме да успеем и това да бъде само първият сезон. Надяваме се да има и следващи, които да радват малките и порасналите зрители всяка събота и неделя в кината Арена.“ – споделят организаторите.

Следете програмата всяка седмица в сайта на кината Арена www.kinoarena.com  и на сайта на “Златния кукер – София“ http://www.animationfest-bg.eu , както и на касите на кината Арена.

Очакваме ви! 

•    Цената от 5 лв. е специална и билетът важи за двама зрители без значение дали от нея ще се възползват двама или само един зрител.
•    Цената не включва 3D очила.
•    Няма ограничение във възрастта на зрителите.

Ное

П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30