Събития

88 специални подаръка за 8 март - празнична кампания

88 специални подаръка за 8 март - празнична кампания

Весел празник, дами!

Осемдесет и осем луксозни кутии с 88 подаръка, специално подбрани за празника на жената, Ви очакват в централното фоайе на Varna Mall. Във всяка от тях се крие подарък-изненада, а коя кутия ще изберете и какво ще откриете в нея, зависи само от Вас!!!

Сред подаръците има маркова техника за разкрасяване, козметика, модни аксесоари, романтични романи, живи пролетни цветя, изкушения за небцето, ваучери за пазаруване, консумация или услуги, предоставени от търговските обекти в центъра: Tehmart, New Yorker, Mudo, Triumph, TendenZ, Кино Арена, книжарница Orange, Refan, Ola, спортен център Fitness Energy Club.

Пълния списък с подаръците и общите условия за участие в кампанията ще намерите по-долу.

Как можете да спечелите своя подарък-изненада?

От 4 до 8 март всеки клиент, пазарувал за над 100 лв. в който и да е от търговските обекти във Varna Mall, срещу представянето на касов бон/бонове за посочената сума на бюро Информация, ще получи талон за участие в кампанията. Талонът му дава възможност сам да избере една от луксозните кутии, разположени в специално декориран кът в централното фоайе. Съдържанието й обаче ще остане тайна, докато не бъде отворена. Всеки участник има правото да избере само една кутия срещу предоставения му талон, а веднъж избрана, кутията не може да бъде заменяна с друга.

Кампанията е активна за периода 4-8 март или до изчерпване на кутиите с подаръци.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА НА ВАРНА МОЛ ЕАД: 88 СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪКА ЗА 8 МАРТ

I. Организатор на кампанията

Кампанията се организира и провежда от Варна Мол ЕАД, гр. Варна, бул. „Владислав Варненчик” № 186, за кратко наричан „Организатор на кампанията”.
Участниците в кампанията се задължават да спазват изложените по-долу Официални правила.

Организаторът на кампанията си запазва правото да променя и допълва Официалните правила. Промените влизат в сила след предварителното им оповестяване на www.varnamall.bg

Официалните правила са публични и са достъпни за целия период на кампанията на www.varnamall.bg

II. Продължителност на кампанията

Кампанията „88 специални подаръка за 8 март” се провежда в периода от 4 до 8 март 2020 година или до изчерпване на наличностите.

III. Територия на кампанията

Кампанията се организира и провежда на територията на Varna Mall.

IV. Механизъм на кампанията

От 4 март всеки клиент, пазарувал за над 100 лв. в който и да е от търговските обекти във Varna Mall, има възможност да избере една от луксозните кутии с подарък-изненада в тях, които ще бъдат разположени в специално декориран кът в централно фоайе. Срещу представянето на касов бон/бонове за посочената сума на бюро Информация, клиентът получава талон за участие в кампанията. Всеки участник има правото да избере само една кутия срещу предоставения му талон.

Всеки желаещ да участва следва да представи на бюро Информация във Varna Mall касов бон/бонове, удостоверяващи покупка за упоменатата стойност, срещу което получава талон.

Няма ограничение в броя на участията. За всеки касов бон/бонове над 100 лв. клиентът получава само един талон за участие в кампанията, срещу който може да избере само една от луксозните кутии с подаръци в тях.
Съдържанието на кутиите остава неизвестно до отварянето им.
Кампанията е валидна от 4 до 8 март 2020 година или до изчерпване на наличностите.
Уточнение: В кампанията не участват касови бонове, получени при заплащането на комунална услуга или интернет на територията на търговския център.

V. Видове награди и процедури за получаване на наградите

1 бр. Комплект за маникюр и педикюр - LANAFORM LA130507 PERFECT NAIL


1 бр. СЕШОАР PHILIPS BHD004/00
 

1 бр. МАША ЗА КОСА PHILIPS HP8663/00
 

1 бр. САУНА ЗА ЛИЦЕ LANAFORM LA131203
 

1 бр. таблет PRESTIGIO GRACE PMT3778 3G BLACK
 

3 бр. кана за вода AQUAPHOR
 

2 бр. ЦИТРУС ПРЕСА BOSCH MCP3000N
 

3 ваучера х 20 лв. от Tendenz

5 ваучера х 10 лв. от New Yorker

Билети за двама за операта Марстън и Скарлет на 11 април от Кино Арена

2 бр. козметични комплекта от серията Годжи Бери, от Refan

3 ваучера х 20 лв. от Mudo

2 ваучера х 10 лв. от Mudo

3 ваучера х 10 лв. от Triumph

10 талона за 20% намаление в Triumph

5 бр. романтични романа от Orange Center

1 ваучер х 15 лв. за консумация в Ola

5 бр. керамични чаши Varna Mall

10 бр. талони за безплатно посещение на фитнес, бокс, скуош или групово занимание от Fitness Energy Club

10 бр. бонбониери Raffaello

2 бр. Baileys, 200 ml

8 бр. саксийно цвете

8 бр. козметични огледала


Процедура по получаване на наградите:
Участниците в кампанията избират сами кутия с подарък от наличните такива, разположени в специално декорирания кът в централното фоайе на Varna Mall. Веднъж избрана, кутията не може да бъде заменяна с друга.

VI. Право на участие

В кампанията имат право да участват всички клиенти на Varna Mall, пазарували на територията на търговския център на стойност над 100,00 лв. В кампанията нямат право да участват служителите на Варна Мол ЕАД, както и служителите на наемателите в търговския център. Лица под 18 години могат да изберат и получат кутия с подарък-изненада само в присъствието на техен законен родител / настойник.

VII. Публичност

Участниците предоставят изричното си съгласие Организаторът да обработва предоставените от тях лични данни и се съгласяват, че в случай на получаване на награда, техните имена и снимки биха могли да станат публични и да бъдат използвани в материали на Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна.

VIII. Отсъствие на парични алтернативи и преотстъпване на наградите

Участниците в кампанията получават обявените предметни награди, а не паричната им равностойност.

IX. Прекратяване на кампанията

Организаторът на кампанията има правото да я прекрати по всяко време, в случай че настъпят форсмажорни обстоятелства, злоупотреби или нарушаване на Официалните правила. Посоченото право е неотменимо. В случай на прекратяване на играта, Организаторът не дължи компенсации на участниците в нея.

X. Съдебни спорове

Потенциални спорове между Организатора на кампанията и участниците ще бъдат решавани по взаимна договорка. В случай, че такава не бъде постигната, спорът ще бъде отнесен пред компетентния български съд.

Официалните правила на кампанията ще бъдат достъпни на официалната страница на играта на интернет адрес www.varnamall.bg за периода на играта. Повече информация може да получите и на телефон 070013111.

С участието си в кампанията участниците се съгласяват с Официалните правила.


Март

П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31