Събития

Black Shopping fest - Varna Mall 2019

Black Shopping fest - Varna Mall 2019

29 ноември – 1 декември

В последния уикенд на месец ноември, както е по традиция почти навсякъде по света, Varna Mall ще даде старт на голямото коледно пазаруване с Black Shopping fest!
В продължение на три дни – от
29 ноември до 1 декември, посетителите ще могат да се възползват от ексклузивни цени в обектите на територията на търговския център, атрактивни промоции и отстъпки, маркирани с един и същи код – ИЗГОДНО!

До 70% ще достигнат намаленията на дамски, мъжки и детски облекла, обувки, чанти, аксесоари и куфари, марково бельо, спортни стоки, парфюмерия, козметика, очила и бижута. При това много от модните брандове ще предложат изкушаващи отстъпки не само за старите си колекции, а и за актуалните модели от Сезон есен-зима 2019/2020.

Примамливи промоции за „черния“ шопинг фест са подготвили детските магазини във Varna Mall. ВСИЧКИ СТОКИ в „Хиполенд“ ще се предлагат с 25% намаление на 29 ноември, в Kinderland и Carnival Kids отстъпките ще достигат 50% през целия уикенд.

Специален жест към клиентите си – 30% по-ниска цена на цялата нова колекция на бранда, са предвидили от Esprit, а всички продукти в парфюмерия Beauty zone ще могат за бъдат закупени с 15% отстъпка.