Събития

Градски Хелоуин парад 2019: интерактивен динозавър, гигантски балони, фен срещи, парти и томбола снагради

Градски Хелоуин парад 2019: интерактивен динозавър, гигантски балони, фен срещи, парти и томбола снагради
Традиционният – най-забавен и щедър Градски Хелоуин парад, отново ще събере във Varna Mall вампири и зомбита, феи и принцеси, приказни и филмови герои. На 31 октомври (четвъртък) от 18:00 часа всички те ще дефилират в празнично шествие под ръководството на „главните вампири“ - любимите актьори от Кукления театър във Варна. Парадът е за всички фенове на Хелоуин, без ограничение на възрастта и персонажите, в които са се превъплътили.

Както винаги, организаторите от Varna Mall са подготвили за празника атрактивна програма. „Избягал“ от Джурасик парк динозавър ще се присъедини към парада със своето шоу.

Сапунени балони във всякаква форма, размер и разцветки ще полетят в магически танц сред гостите на тържеството.

Двама от най-популярните сред тийнейджърите влогъри ще се срещнат с феновете си и ще отправят към тях музикален поздрав. А търговските обекти в центъра ще обсипят участниците с много изненади и награди. Те ще бъдат раздадени в конкурсите за най-страховит костюм, най-добре изработен фенер от тиква, най-млад участник и много други категории.

На 26 и 27 октомври, от 10:30 до 13:00 часа ще отвори врати и предпразнична Работилница за Хелоуин изненади. В нея децата и гостите на комплекса ще могат да си измайсторят маска или впечатляващ аксесоар за дефилето с помощта на вещи специалисти по хорър стайлинг.

Непосредствено преди парада – от 16:00 до 18:00 часа на 31 октомври, в централното фоайе на търговския център ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн ще гримират безплатно всички кандидати да се включат в карнавалния маскарад.

Тази година Varna Mall отново ще организира и онлайн конкурс за най-атрактивна снимка на участниците в Градския Хелоуин парад. Снимките на всички желаещи ще бъдат представени в специален албум във Фейсбук страницата на търговско-развлекателния център от 4 до 10 ноември. Първите 3 снимки, събрали най-много харесвания, ще спечелят атрактивни награди.