Събития

Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър” с юбилейно издание

Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър” с юбилейно издание

25 август, 17:00 часа, централно фоайе

И това лято единственият лицензиран конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – Варна 2019“ ще събере десетки даровити деца във Varna Mall. Десетата – юбилейна талантиада, ще бъде на 25 август! От 17:00 часа в неделния ден доказаната откривателка на таланти - актрисата Илиана Балийска, за пореден път ще даде шанс за изява на най-чаровните мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години. Те ще излязат на сцената в централното фоайе на търговския център, за да се впуснат в надпревара за призовите места в регионалния конкурс за малки таланти. За всеки от участниците палавото шоу е предвидило много забавления и награди.

Отличените в конкурса ще представят Варна и ще мерят таланта си с финалистите от другите региони на страната в XXI национален телевизионен конкурс-фестивал „Мини Мис и Мини Мистър – Есен“ в Националния дворец на децата в София. Чар, менекенски, артистични, музикални, танцувални и всякакви необичайни дарби са гаранция за успех на малките и по-големи сладури, които ще дефилират на сцената в последната неделя на август.

Записването за участие е два часа преди началото на събитието на бюро „Информация“ и във Facebook: Мini Mis i Mini Mistar/Mини Мис и Мини Мистър. Входът е свободен, но задължително - с усмивки.

Страхотни награди очакват най-големите таланти в десетия юбилеен конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“!

Най-артистичните мини дама и мини джентълмен до 6 години ще получат голям плюшен мечок от „Хиполенд“, а победителите - момче и момиче във възрастовата категория 7+, ще спечелят два светещи глобуса, с карта на земното кълбо и звездното небе, от Orange center.

Още награди - два двойни билета за премиерния „Angry Birds: Филмът 2“ ще предостави Кино „Арена" на двама от най-атрактивните участници, а Fitness Energy CLUB подарява безплатно посещение за Бокс за деца или Зумба за деца на всички финалисти.

Специален гост на детското тържество ще е и Хипо, който ще раздава подаръци на всички деца! Палавото шоу на актрисата Илиана Балийска също е подготвило много други награди и изненади за всички участници техните семейства.

Часът и мястото на срещата са известни – неделя, 25 август, 17:00 ч., Varna Mall!