Събития

Безплатни кардиологични прегледи във Варна по инициатива на BTL Industries

Безплатни кардиологични прегледи във Варна по инициатива на BTL Industries

BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска апаратура в света, организира безплатни кардиологични прегледи във Варна нa 11 юни, вторник, от 15:00 до 19:00 ч. в Varna Mall , ет. 2. Събитието е част от дългосрочната инициатива на компанията „Вземи го приСърце“, която цели да повиши информираността на хората за сърдечно-съдовите заболявания. Прегледите в морската столица ще се извършват от д-р Димо Велевски от СБАЛ по кардиология, Варна – Български Кардиологичен Институт. Необходимо е предварително запазване на час онлайн тук.

Кампанията „Вземи го приСърце“ се осъществява от BTL Industries и се фокусира върху значението на профилактиката и превенцията при сърдечно-съдовите заболявания. Инициативата цели да мотивира хората да обръщат повече внимание на здравето си и да се грижат за сърцето си. „Вземи го приСърце“ стартира в началото на 2019 г., като до момента са проведени 3 събития с безплатни кардиологични прегледи – 2 в София и 1 в Пловдив.

„Щастливи сме, че непрекъснато разширяваме обхвата на кампанията „Вземи го приСърце“. Достигаме до все повече хора, които имат възможност да разберат какво е здравословното състояние на сърцето им и да получат ценни съвети от специалист. Целта ни е да избягаме от болничната обстановка и да създадем по-неформална и приятелска атмосфера. Следващата ни спирка е Варна, като планираме инициативата ни да продължи и в други градове”, коментира Георги Петков, изпълнителен директор на BTL България.
 
„Лятото е рисков период за хората, страдащи от сърдечно-съдови заболявания, и затова профилактиката е особено важна през този сезон. Тя е от ключово значение и през останалата част от годината и затова моят съвет е регулярно да посещавате кардиолог, за да следите състоянието на сърцето си. Също така не забравяйте, че начинът ви на живот е от огромно значение за кардиологичното ви здраве. Затова спортувайте редовно, хранете се здравословно и си създавайте повече позитивни емоции“, заяви кардиологът д-р Димо Велевски от СБАЛ по кардиология, Варна – Български Кардиологичен Институт.

BTL Industries е сред най-големите производители на кардиологична апаратура в света. В портфолиото на компанията са включени всички уреди, необходими за първичната диагностика на сърдечно-съдови заболявания.

За прегледите във Варна ще се използва най-новият кардиологичен продукт на BTL Industries – BTL Flexi. Това е 12-канален електрокардиограф с размерите на мобилен телефон, който предава висококачествен сигнал от изследването безжично на таблет или компютър и е изключително компактен и лесен за пренасяне.


За BTLIndustries
BTL Industries е сред лидерите в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура в глобален мащаб. Компанията се развива успешно от 20 години на българския пазар. Производствената й база се намира в Пловдив, като разполага и с R&D център. Общият брой на служителите е над 300. Компанията произвежда високотехнологична медицинска апаратура в 3 основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се предлагат в повече от 120 страни на 6 континента. Апаратите, произведени от BTL Industries, са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развитието на медицината в световен мащаб.. 

Вижте още на https://www.btl.bg/ или https://www.facebook.com/btl.karieri/


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на тел.: 02/818 70 10, или на email: press@m3bg.com.
 

Юни

П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30