Събития

Връчване на XV годишни автомобилни награди - Варна 2018

Връчване на XV годишни автомобилни награди - Варна 2018
За поредна година в последната неделя на януари Варна ще събере на едно място майсторите на волана и високите скорости, които през отминалата година са отбелязали емблематични постижения в автомобилния спорт. Церемонията, на която за 15-и път ще бъдат връчени Годишните автомобилни награди – Варна, ще започне в 16:00 часа на 27 януари, а мястото, където Автомобилист №1 на морската столица за 2018 година ще вдигне над главата с купата на победителя, по традиция ще е Пазарът на Varna Mall.

Морската столица е единственият град в България със собствени автомобилни награди. Освен за топ пилота, който ще триумфира с купата на Автомобилист №1 на града, организаторите от „Нептун моторспорт“, „Авто мото ретро клуб – Варна“, Автомобилен спортен клуб Flat-Out, СБА и община Варна, са подготвили още много купи и грамоти, с които ще бъдат отличени състезатели от различни автомобилни дисциплини. По традиция награди ще има и за призьорите от ретро рали шампионата.

На церемонията през м.г. с титлата Автомобилист №1 на Варна за втори път бе удостоен пилотът на АСК „Марина Моторспорт“ Тихомир Стратиев.