Събития

Без ваканция в училищата за бъдещи родители

Без ваканция в училищата за бъдещи родители
„9 месеца“ - 5, 12, 19 и 26 юли, 10:00 часа, Capella Play
„Чакам бебе“ - 3 и 10 юли, 11:00 часа, Playground

Лятото е в разгара си, но училищата за родители в търговско-развлекателния център на Мол Варна ЕАД засега не планират ваканция. И през юли безплатните семинари на лекторите от списание „9 месеца“ продължават всеки четвъртък от 10:00 часа в детския и семеен център Capella Play.

Първата тема за месеца, която на 5 юли ще представи Алиансът на българските акушерки, е „Дишане и техники за обезболяване на раждането“. На 12 юли акушерката Иглика Германова ще помогне на бъдещите майки с информация как да станат „Подготовени за бебето в болницата и у дома“, на 19-и  д-р Диана Иванова-Марева ще запознае аудиторията с „Нервно-психично развитие на бебето“, а на 26 юли консултантът по кърмене Ася Демирева ще даде отговор на всички въпроси, свързани с кърменето.

Вторничните занимания в училището за бъдещи родители „Чакам бебе“ ще бъдат на 3 и 10 юли от 11:00  часа в Playgraund, а темите – съответно, „Първи грижи“ и „Начало на кърменето“.

Срещите в двете училища ще продължат до края на лятото, а темите на лекциите през август ще бъдат публикувани в сайта на търговския център: www.mallvarna.bg.