Събития

Осми регионален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” с актрисата таланто-откривателка Илиана Балийска

Осми регионален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” с актрисата таланто-откривателка Илиана Балийска
27 август, 17:00 часа, централно фоайе

И това лято единственият лицензиран конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – Варна“ ще събере  десетки даровити деца в търговско-развлекателния център на Мол Варна ЕАД. На 27 август от 17:00 часа доказаната откривателка на таланти - актрисата Илиана Балийска, за пореден път ще даде шанс за изява на най-чаровните мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години. Те ще излязат на  сцената в централното фоайе на търговския център, за да се впуснат в надпревара за призовите места в регионалния конкурс за малки таланти. За всеки от участниците палавото шоу е предвидило много забавления и награди.

Призьорите от конкурса ще представят Варна и ще мерят таланта си с финалистите от другите региони на страната в националния телевизионен конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – Есен“  в Националния дворец на децата в София. Чар, менекенски, артистични, музикални, танцувални и всякакви необичайни дарби са гаранция за успех на малките и по-големи сладури, които ще дефилират на сцената в последната неделя на август.



Записването за участие е два часа преди началото на събитието и на фен страницата на конкурса: Mini Mis i Mini Mistar/Мини Мис и Мини Мистър във Фейсбук.