Забавления

Capella Play

Capella Play

files/images/personal/66c02da09353e015cb5bbfe2083714e4.jpg
Детски клуб Capella Play е модерен център за развлечение на деца до 12 години в България. Оборудван с най-съвременни и висококачествени съоръжения от европейски производители, той е любимо място за игра на хиляди деца от Варна и региона. 

 

За да предостави цялостно и незабравимо преживяване, центърът разполага с уютен кафе-ресторант, съобразен с нуждите и предпочитанията на малките палавници.


 
Capella Play предлага уникална атмосфера за организиране на семейни и училищни тържества, рождени дни, образователни и арт курсове, спортни и креативни съревнования, забавни шоу-програми. 
 
 
Ние вярваме, че комбинацията от образователни игри и физически упражнения помагат на децата ни да израснат по-здрави и по-щастливи. 

  • Безопасна игра - Capella Play центрове са създадени да предлагат максимално безопасна среда за игра. По-голямата част от оборудването е направено от меки, защитни материали. Дизайнерите му имат повече от 30 години опит в създаването на безопасни зони за игра.
  • Активна игра –  днес е повече от всякога важно децата да са здрави и активни. Оборудването на Capella Play е създадено специално да развива физическите способности на децата.
  • Творческа игра – децата прекарват все повече време в предварително подготвени игри и заради това Capella Play целенасочено предлага зони, стимулиращи творчеството чрез игри, които се харесват не само на децата, но и на техните родители.
  • Спортни игри – подкрепят конкуренцията между децата и предоставят удоволствие на малки и големи.

Capella Play създава среда, където хората да могат да се отпуснат и отпочинат. Ние правим така, че пазаруването и удоволствието да се слеят в едно. При нас ще откриете зони за отмора, направени така, че да се чувствате като у дома си.

Заповядайте, очакваме Ви!

Capella Play Capella Play Capella Play
« Назад към списъка
  • Телефон: 0885 336 090
  • Етаж: 3
  • Обект номер: 14
  • Уебсайт: www.capellaplay.bg