Забавления

Fitness Energy CLUB

Fitness Energy CLUB

Фитнесът вече не е само мода, а неизменна част от дневния график на все повече българи.

"Направи го за себе си!“ - това е мотото на най-модерния спортен център в морската столица - Fitness Energy CLUB. Базиран на третия етаж на Мол Варна ЕАД на площ от 1000 кв. м., той е „отворен” с витрини от пода до тавана към града, който сякаш остава в краката ни. Останалите стени на залата са облицовани с огледала, а с разположените в нея над 150 съоръжения и механизми на водещи световни марки тя заема челно място сред другите спортни центрове в морската столица с рекордно голямата площ, наситена с фитнес уреди.

Любопитен за маниаците на тема мускули е фактът, че фитнесът в Мол Варна ЕАД разполага с Free load уреди, които дават възможност за екстремно натоварване на силовите спортисти.

Специално внимание ръководството на спортния център е отделило на дамите – за тях е поръчана най-новата гама уреди „Вибро плейт“, които дават възможност за щадящи тренировки и извайват тялото без изтощителни усилия. Сред останалите предимства на Fitness Energy CLUB са отлично осветената зала и прекрасната панорамна гледка, която се открива от прозорците и огромната тераса.

Фитнес залата в Мол Варна ЕАД разполага още с музика, плазми, а велоергометрите са оборудвани с нова технология монитори, които дават възможност по време на тренировките посетителите да гледат любими филми или да поставят флашките си и сами да правят своя музикален избор, който да съпътства упражненията им.

Достъпът до интернет на територията на фитнес центъра също е огромно удобство, позволяващо на спортуващите да контролират и ръководят личния си бизнес, докато се забавляват. Не на последно място е и качеството на санитарните помещения, които са изградени специално за нуждите на комплекса и отговарят на всички съвременни изисквания.

На етаж 2 в Мол Варна ЕАД се намира модерният Център за спорт и релакс на Fitness Energy CLUB, който разполага с професионален боксов ринг, зали за скуош, за групови занимания, релакс зона със сауна, солариум и масажен център.


« Назад към списъка
  • Телефон: 0893 753 747; 052 556655
  • Етаж: 3
  • Обект номер: 2