Забавления

Тенис на маса

Тенис на маса

TENIS FASADA.jpg

Залата за тенис на маса се намира на първия етаж  в търговския център на площ над 500 кв. м. Дванадесет маси  на световните марки Butterfly и Andro са на разположение на любителите на пинг-понга.

Залата е единствена във Варна с професионална настилка Gerflor, на която се играят всички световни първенства и големи турнири по тенис на маса. Хоризонталните размери на седемте игрални полета и височината им също са напълно съобразени с международните стандарти. Спортният център е оборудван с най-съвременна система за вентилация и климатизация, която осигурява непрекъснат достъп на чист въздух и постоянна температура от 22 градуса в залата. Той разполага със съблекалня, баня, собствен санитарен възел и барче, където играчите могат да се освежат с кафе или безалкохолни напитки между две срещи.

В новата зала на Мол Варна ЕАД дори аматьорите могат да въртят хилката в професионални условия на достъпна цена, съизмерима с най-ниските ставки в морската столица за този спорт – 6 лв./ч за маса. При това заплащането се отчита не на час, каквато е обичайната практика, а по левче на 10 минути.

Жест към запалените играчи са безсрочните абонаментни карти, които свиват с цели 33% цената на забавлението с бялото или оранжево топче.

За резервации - GSM: + 359 896 698 251


« Назад към списъка
  • Телефон: 0896 698 251
  • Етаж: 1
  • Обект номер: 22