За Варна Мол

My kind of place!


     

  Varna Mall един от първите търговски обекти във Варна и региона, осигуряващ разнообразни възможности за прекарване на свободното време, пазаруване и развлечения, подходящи за всяка възрастова група.

На територията на Varna Mall се предлагат стоки на известни български и световноизвестни марки, както и редица атракции, превръщащи престоя в комплекса в истинско преживяване.  

В магазините на търговския център ще откриете богата селекция от спортни, ежедневни и официални облекла на New Yorker, Mercari, AVVA, MUDO, Teodor, Just Unique, Vogex, обувки и аксесоари на Geox, Estil и Art-93. Може да подберете за подарък изискано бижу от Assos и Krikorian diamonds, да облечете от глава до пети децата си в Kinderland и Carnival Kids.

Varna Mall е точното място за семейни забавления. Ресторант Capella с детски център Capella Play съчетават изобилието от игри и атракции за най-малките с кулинарното майсторство на изисканата кухня и решават вечния родителски проблем на кого да поверим децата, когато решим да отидем на ресторант.

В търговския център ще намерите луксозни кафенета, кафе-сладкарници с домашен уют и вкус и заведения за бързо хранене, сред които SWAP Cafe, The Americano Coffee House, KFC, Subway, BMS, China Express и бистро OLA.

На територията на Varna Mall се намира един от най-модерно оборудваните филмови салони във Варна. Кино „Арена“ разполага с 8 зали с 1300 места и 3D кино. Единствено тук във Варна, в залите LUXE: A RealD Experience и PREMIUM, зрителите могат да се насладят на най-новата и най-ярката прожекционна 3D технология и 360° панорама на звука.

За почитателите на спорта и активния начин на живот са възможностите, които предоставя най-модерният фитнес център във Варна - Fitness Energy Club, с панорамна гледка и над 150 уреда последна генерация на водещи световни марки. Заедно с Центъра за спорт и релакс, който разполага с професионален боксов ринг, зали за скуош, за групови занимания, релакс зона със сауна, солариум и масажен център, Fitness Energy Club се утвърждава като един от най-големите спортни комплекси на закрито във Варна.

Във Varna Mall ще откриете още единствената в града зала за тенис на маса, оборудвана с професионална настилка Gerflor, уникален Голф тренажор, който осигурява възможност за целогодишна игра на повече от 100 игрища по света, трамплин парк Play on Jump и училище за танци и център за движение „Огледало“. 

Само на крачка от витрините с модни колекции, на етаж -2, се простира Пазарът на Varna Mall. Той възкресява духа на градската чаршия от 19 век с традиционните продукти на нашите баби, с качеството на прясната натурална храна, с вкуса на старите рецепти и уюта в обстановката на минали столетия.

Сред атмосферата на стар градски площад, край истински фонтан, спретнати дюкяни предлагат на щандовете си над 500 вида вина и алкохолни напитки, ароматно кафе, дъхави билки и лечебни чайове,  мед и апетитни ядки. Редом с тях в пекарната умели майстори правят хляб и сладкиши по технология, доказана преди векове.

Търговският център разполага с обширен външен паркинг и подземен паркинг на 3 нива.