За Мол Варна ЕАД

Вашето място за пазаруване и забавление!


     
Мол Варна ЕАД е един от най-посещаваните търговски обекти във Варна и региона, осигуряващ разнообразни възможности за прекарване на свободното време, пазаруване и развлечения, подходящи за всяка възрастова група. 

На територията на Мол Варна ЕАД функционират близо 150 търговски обекта, в които се предлагат стоки на повече от 300 световноизвестни марки, както и редица атракции, превръщащи престоя в комплекса в истинско преживяване.  

В магазините на търговския център ще откриете богата селекция от спортни, ежедневни и официални облекла на Puma, ESPRIT, NewYorker, Bushman, Justin Alexander Bridal, Terani Couture, обувки и аксесоари на Geox, GiAnni, Estil и Art-93. Може да подберете за подарък изискано бижу от Assos и Krikorian diamonds или маркова парфюмерия и козметика от Beauty zone, да облечете от глава до пети децата си в Kinderland, Carnival Kids, Хиполенд и дори да обзаведете дома си от Techmart, Sharp, Yatas Bedding и Мебелна къща „Ралица“.

Мол Варна ЕАД е точното място за семейни забавления. Ресторант Capella с детски център Capella Play съчетават изобилието от игри и атракции за най-малките с кулинарното майсторство на изисканата кухня и решават вечния родителски проблем на кого да поверим децата, когато решим да отидем на ресторант.  

В търговския център ще намерите луксозни кафенета, кафе-сладкарници с домашен уют и вкус и заведения за бързо хранене, сред които SWAP Cafe, Mado Cafe, The Americano Coffee House, Playground Lounge Bar & Club, McDonalds, KFC, Subway, BMS, China Express, Cantonata Express, бистро OLA и специализирания щанд за Веганска и вегетарианска кулинария.

На територията на Мол Варна ЕАД се намира един от най-модерно оборудваните филмови салони във Варна. Кино „Арена“ разполага с 8 зали с 1300 места и 3D кино. Единствено тук във Варна, в залите LUXE: A RealD Experience и PREMIUM, зрителите могат да се насладят на най-новата и най-ярката прожекционна 3D технология и 360° панорама на звука.


За почитателите на спорта и активния начин на живот са възможностите, които предоставя най-модерният фитнес център във Варна - Fitness Energy Club, с панорамна гледка и над 150 уреда последна генерация на водещи световни марки. Заедно с новоотриктия Центъра за спорт и релакс, който разполага с професионален боксов ринг, зали за скуош, за групови занимания, релакс зона със сауна, солариум и масажен център, Fitness Energy Club се утвърждава като един от най-големите спортни комплекси на закрито във Варна.

В Мол Варна ЕАД ще откриете още единствената в града зала за тенис на маса, оборудвана с професионална настилка Gerflor, уникален Голф тренажор, който осигурява възможност за целогодишна игра на повече от 100 игрища по света, и училище за танци и център за движение „Огледало“. 

Само на крачка от витрините с модни колекции, на етаж -2, се простира Пазарът на Мол Варна ЕАД. Той възкресява духа на градската чаршия от 19 век с традиционните продукти на нашите баби, с качеството на прясната натурална храна, с вкуса на старите рецепти и уюта в обстановката на минали столетия.

Сред атмосферата на стар градски площад, край истински фонтан, спретнати дюкяни без почивен ден, 365 дни в годината, предлагат на щандовете си халал месо, над 500 вида вина и алкохолни напитки, ароматно кафе, дъхави билки и лечебни чайове, а сергиите наоколо преливат от свежи плодове и зеленчуци, мед и апетитни ядки. Редом с тях работи кулинарен магазин за вегански и вегетариански храни, а в пекарната умели майстори правят хляб и сладкиши по технология, доказана преди векове.

Всяка събота на Пазара на Мол Варна ЕАД гостува Фермерски пазар, на който се предлагат екологично чисти храни от местни производители.

Търговският център разполага с обширен външен паркинг и подземен паркинг на 3 нива.